2012. január 30., hétfő

Hoodia p57 -

Nemesacél Mágneses Nyaklánc - Jelenlegi ára: 17 690 Ft
MAN1515
Tudta-e Ön, hogy úgy tartják:
A mágneses ékszerek mágneses hatásukat kifejtve a testünkben lévő ionokban csatornákat nyitnak meg és ez által a sejtek tápanyag ellátása javul, ellenállóbbá válunk a betegséggel szemben. Tehát a mágneses erőtér kiegyenlíti a szervezet átmeneti, vagy tartós energia hiányát, kóros mellékhatások nélkül. A mágnes javítja a hajszálerek mikro keringését, ezáltal felgyorsul a salakanyagok kiürítése és a tápanyag felszívódás a szervezetből. Mivel az anyagcserét gyorsítja, a vérkeringést fokozza, ezáltal frissebbnek érezzük magunkat. A mágneses ékszerek hordásával megnő a folyadék iránti igényünk.
FIGYELEM! Felhívjuk minden kedves leendő, - és jövőbeni vásárlónk figyelmét, hogy:
1. A mágnes-terápia jelenleg még nem egy egzakt tudományág, eredményeit főként a természetgyógyászatban igazolták és igazolják vissza! A mágneses ékszer nem hivatalos gyógyszer!
2. A mágneses tér hatására az emberek különbözőképpen reagálnak, ill. reagálhatnak, tehát kinél többé, némelyeknél viszont, esetenként kevesebb pozitív eredménnyel járhat a hatása! Garantált hatás nincs, így ilyet mi sem ígérhetünk!
3. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy nem ajánlott a mágneses ékszerek viselése! Ilyen lehet, pl. beültetett pacemaker esetében, vagy terhesség idején! Ilyen esetekben, vagy ha kétségei vannak a viselés esetleges következményeivel kapcsolatban, feltétlenül kérje ki szakember (háziorvosa) véleményét!
Kérjük, karkötőjét ne viselje fürdés, mosogatás közben /főleg sós vízben/, vagy karóra mellett. Nedves ruhával tisztítsa. Vegyszer ne érje.
További számos információt, kutatási eredményeket találhat a témával kapcsolatban az interneten.
A fenti információkat az interneten nyilvánosan hozzáférhető forrásokból állítottuk össze tehát a fentiek nem feltétlenül egyeznek meg a Forgalmazók és Munkatársaik álláspontjával.
A termék adatlapon található valamennyi információ figyelembevétele a Tisztelt Vásárló felelősségére történik és a megvásárolt ékszerek viselésével elérni kívánt hatásokat (pl. fogyást) az eladó nem garantálja, továbbá azokért nem vállal sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát, vagy felelősséget!
Cégünk kizárólag kitűnő minőségű, tartós és rendkívül vonzó kinézetű mágneses karkötőket és ékszereket forgalmaz.
Szállítási idő, az összeg beérkezését követően 1-3 nap!
A KLUGEX közel két évtizedes üzleti múltra tekint vissza. A cégünk által forgalmazott ékszerek eredetisége 100% garantált.
Termékeinket számlával szállítjuk kedves vásárlóinknak, áraink az áfát tartalmazzák!
Minden termékünkre 8 napos visszavásárlási garanciát vállalunk!
Javasoljuk ékszert csak megbízható forrásból vásároljon, ne dőljön be a piacot elárasztott hamisan fémjelzett értéktelen fémekből készült utánzatoknak!
A klugex-usa termékeit megtekintheti  ITT!



Jelenlegi ára: 17 690 Ft

Az aukció vége: 2012-01-28 22:28
. Nemesacél Mágneses Nyaklánc - Jelenlegi ára: 17 690 Ft

Fontos