2012. január 26., csütörtök

Graniflex ár -

HACKI TAMÁS ritka LP-je PHILIPS holland kiadású - Jelenlegi ára: 7 150 Ft
Ritka nagylemez az 1962-es Ki Mit Tud vetélkedőn viharos sikert arató fűtty-művészkarcmentes állapotú egy viszonylag ritkább, holland, Philips kiadású nagylemeze, a  szép állapotú eredeti kartontokjában.
Kiséri az Ex-Antiquis együttes. (Hacki Tamás saját állandó zenekara)
Életrajza:
Hacki 1962-ben szerepelt a Ki-Mit-Tud-on, ahol füttyművészete meglepte és csodálattal töltötte el az embereket. Különleges technikája abban áll, hogy a hangokat és a trillákat félig nyílt ajkakkal képezi. 1967-ben megalapította saját együttesét, az Ex Antiquist. 1970-ben fellépett a cannesi MIDEM fesztiválon, majd több országban kiadták lemezeit. A nyolcvanas években orvosként dolgozott, 1986-tól A Hannoveri Orvostudományi Egyetem adjunktusa. Hacki a ’80-as évek végétől már ritkán vállalt nyilvános fellépést, ezek közé tartozott 1990-ben kimagaslóan sikeres koncertkörútja Japánban. Néhány évvel később az Orvosi Világkonferencián adott koncertjének lelkes fogadtatása nyomán fellángolt benne a visszatérés gondolata. 1992-ben kinevezték a Regensburgi Orvostudományi Egyetem professzorának. 1999-től újra rendszeresen vállal fellépéseket.
Ide kattintva megnézheted a többi termékemet is.
Személyes átvétel Budapesten elsősorban a belső kerületekben, metróvonalakon, a 7-es busz valamint a 4-6-os villamos vonalán, de ha szükséges, mást is megbeszélhetünk. Postai átvétel is lehetséges, miután a vételár és a postaköltség együttes összege megérkezett a Raiffeisen bankszámlámra.


Jelenlegi ára: 7 150 Ft

Az aukció vége: 2012-01-26 05:16
. HACKI TAMÁS ritka LP-je PHILIPS holland kiadású - Jelenlegi ára: 7 150 Ft

Fontos