2012. január 29., vasárnap

Olivás HUNBABA mei tai - babahordozó - Jelenlegi ára: 8 100 Ft .

Mára már nagy márkává vált a HUNBABA.
Világszerte az egyik legismertebb babahordozó mei tai, mely mindenütt megtalálható a Kárpát - medencében, s méltán viszi hazánk jó hírét világszerte a babahordozás hívei között.
A Hunbaba nem véletlenül lett MOGY - díjas termék.
Könnyedén elsajátítható módon teszi lehetővé mind az elől - mind a hátulhordozást, és a helyes használat elsajátítását oktató cd is segíti.
A gyerek három hónapos korától nagyjából 16-17 kilós súlyáig használhatják mind az Édesanyák, mind az Édesapák, de akár a Nagymamák és Nagypapák is.
A szülők, nagyszülők "teherbíró képességét" jelentősen javítják a vastagon párnázott, kialakított pántok ( "hátizsákpánt") és persze nem mellékes a rafinált súlyelosztás sem. E megoldásoknak köszönhetően a csöppség súlya gyakorlatilag nem is érezhető, s a gyermek többé  valóban nem teher.
A babahordozás ilyen módja lehetővé teszi, hogy ne a mi életünket igazítsuk a gyermekhez, hanem őt illesszük be szervesen mindennapjainkba.
Ezekhez a gyönyörű, de kifutó modellekhez most akár rendkívül jó áron is hozzájuthat - bár e darabok sorsáról döntsenek a licitálók: -)
A hunbabák listaára máskülönben 15ezer forint, ahogy az a cég honlapján is látható.
Sok sikert kívánok a vaterás vásárláshoz, s persze ahhoz, hogy ön is a HUNBABA - életérzés részese lehessen.
Hunbaba - babahordozás kényelmesen, szépen, magyarul.



Jelenlegi ára: 8 100 Ft

Az aukció vége: 2012-01-28 06:57
. Olivás HUNBABA mei tai - babahordozó - Jelenlegi ára: 8 100 Ft

Fontos