2012. január 23., hétfő

Utazás, szállás, repülőjegy intézése egyénileg - Jelenlegi ára: 5 000 Ft *

Üdv kedves látogató!
Sajnos ki kell egészítsem az aukcióm a következővel:
Megkérnék mindenkit, hogy ne arra használja az aukcióm, hogy az általa ilyen, vagy olyan módon keresett/kapott árakat "nyugtázza", hogy jó-e, vagy sem... Az aukcióm azoknak segítség, akik nem ismerik az önálló szervezés módját, nem pedig egyfajta "jóváhagyás" azoknak, akik egyébként nem tartanának igényt az aukciómra. Ezért az aukcióért én fizetek a vaterának feltöltési és jutaléki díjat, nem saját magam szórakoztatására tettem fel. Sokszor órákat vesz igénybe, mire végignézem a lehetséges kombinációkat, szállásokat, és kicsit kellemetlen, amikor ezután azt válaszolják a kedves kérdezők, hogy: "Köszi, én is ilyen árakat találtam. Szia! ". Remélem nem sértek ezzel meg senkit. Köszönöm a megértést!
Szeretnél utazni, de sokallod az utazási irodák ajánlatait, és nem akarsz nekik sokszor ugyanarra az útra, és időszakra sok tízezerrel, esetenként akár százezernél is többet fizetni, mint egyénileg szervezve? Sokallod a 20-35e közötti reptéri illetéket, ami a valóságban egy fapadosnál ennek a töredéke? Jó lenne egyénileg szervezni az utadat, de nem ismered ennek a módját? Én segíthetek neked, de leszögezném, NEM UTAZÁSI IRODA vagyok, vagy ÜGYNÖK, NEM KÉPVISELEK EGY LÉGITÁRSASÁGOT, VAGY SZÁLLODÁT SEM! Magán személy, aki csalódott az irodákban, és évek óta maga szervezi már a nyaralásait, városlátogatásait. Egyszerűen csak elintézem azt, amit az ember egyénileg el tud intézni, így komplett szervezett utat, idegenvezetőt természetesen nem tudok biztosítani.
Az én ajánlatom az, h ha megadod az adott célállomást, időpontot, átböngészem az összes oda repülő társaság ajánlatát (természetesen, ha VAN ODA REPÜLŐ társaság), és előzetesen egyeztetve lefoglalom a legkedvezőbbet, vagy a legideálisabbat, amit választasz. Megadod, hogy milyen minőségű szállást szeretnél, és szintén átböngészek sok ajánlatot, majd egyeztetve lefoglalom azt, ami pénzben és minőségben kiválasztásra kerül. Lehetőség szerint kikeresem a látványosságokat, azt, hogy ezeket mivel lehet elérni, keresek busz, metró térképeket (ha van). Mindezt olyan alapossággal, mintha magamnak szervezném. Mindezen keresésért természetesen előre nem kérek semmit, adok egy végösszeget (ami minden esetben a repülőjegyek, és a szállás összára! ),   amit összehasonlíthatsz egy iroda ajánlatával, és ha kedvezőbb, akkor mehet minden, leütöd a villámárat (ami ugye az én szervezési költségem, ha élesben kell intézni a dolgokat! ), így pillanatok alatt megkapjuk egymás elérhetőségét, és onnantól már privát intézzük a dolgokat. ELŐRE NE ÜSD LE A VILLÁMÁRAT! ELŐBB ITT KÉRDEZZ! Az ár tartalmaz repülőjegy foglalást, szállás foglalást,   látnivalók, térképek, közlekedési lehetőségek felkutatását. Sőt, az irodákkal ellentétben lehetőséged van a szállások DÍJMENTES lemondására (a szállodának nem kell semmit fizetni a foglalás visszamondása miatt),  MÓDOSÍTÁSÁRA (tetszőleges alkalommal korlátlanul), általában 1 héttel az indulás előttig. Irodában ilyet díjmentesen nem igazán tehetsz. Megkötöd velük a szerződést, és  utána kötve vagy.
Egy villámár 1 helyszín intézése! Ha több város lenne (például körutazás, továbbutazás), kérlek, hogy a megfelelő darabszámot üss le!
Elsősorban városi pár napos, 1-2 hetes nyaralást szoktam intézni, természetesen lehet tengerparti város is. Lehetőleg Európán belül!
Kedvelt uticélok:
-Párizs
-Róma
. London
-Nápoly
-Velence
-Milánó
-Sorrento, Amalfi, Capri
-Kanári-szigetek, Tenerife
-Madrid, Barcelona
-Tengerparti pihenések
-Városnézés
Csak egy példa, ami épp aktuális volt: Saját magamnak egy Nápoly - Capri - Sorrento - Amalfi körutat 2 főre mindennel 150e Ft-ba hoztam ki 8 nap/7 éj időre, irodában 5 nap/4 éj került volna irodától függően 120-147e Ft/fő árba. Repülő ugyanaz a társaság. Nekünk 2 főre illeték 8200Ft volt, az iroda ugyanarra a gépre 35e Ft/főt kért volna... Számolj kicsit... Természetesen a legkedvezőbb ajánlatok hónapokkal előre foglalva érhetőek el, az irodák last minute ajánlatai sokszor nyereség mentesek, csak jöjjön vissza valami az iroda által belefektetett összegből. Így azoknál nem mindig van kedvezőbb. Ha érdekel, kérdezz és keresek ajánlatot neked.
 
Ami viszont nagyon fontos: minden foglalást (repülő, szállás, stb) előzetesen egyeztetek, több ajánlat választható, ezért utólag semmi reklamációt nem tudok elfogadni, h ez milyen volt, meg az, hisz ismételném: nem önhatalmúlag választok ki mindent, hanem egyeztetve, h mi mennyi lenne, hány csillagos, belváros, vagy inkább külterület, stb. Az lesz lefoglalva, ami a vásárló által kiválasztásra kerül! Ezek sosem saját utak, hanem lehetőségek összeválogatása a vevő kívánsága szerint. NEM ÁLLOK ÜZLETI KAPCSOLATBAN EGY LÉGITÁRSASÁGGAL, VAGY SZÁLLODÁVAL SEM, BEVÉTELEM, VAGY RÉSZESEDÉSEM TŐLÜK NINCS AZ ÁLTALAM ODA SZERVEZETT UTAK DÍJÁBÓL!
A LÉGITÁRSASÁGOK MENETRENDI MÓDOSÍTÁSÁBÓL, VAGY JÁRATTÖRLÉSÉBŐL ADÓDÓ ESETLEGES KÁROKÉRT FELELNI NEM TUDOK! EZEKRE BEFOLYÁSOM NINCS!
A szállást szinte minden esetben személyesen fizetik majd ki a szállodában, az érkezéskor. Foglaláskor csak egy kártyaszám kell, amit a szálloda kér biztosíték gyanánt, hogyha nem jelennének meg, vagy nem mondanák vissza időben a szállást, le tudják vonni a szabályzatukban meghatározott összeget, ami szállodánként eltérő lehet. Kihangsúlyoznám itt is: A VILLÁMÁR AZT TAKARJA, AMIÉRT ÉN KIKERESEM ÉS LEFOGLALOM A REPÜLŐJEGYEKET, SZÁLLÁST!
Ennek tudatában köthetünk üzletet!


Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-22 08:40
. Utazás, szállás, repülőjegy intézése egyénileg - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Fontos