2012. január 18., szerda

szexi pink-leopárd szett új - Jelenlegi ára: 2 300 Ft -

Szexi  fehérnemű szett. Nagyon dögös, szexi. pink szegéllyel leopárdmintás. Kizárólag egy méretben kapható! s-es méret! A szett tartalma: top, hozzáillő tangával. Mindkét darab szabályozható.
 A termék rendelésre érkezik, visszavenni nem tudom.
A termék megvásárlása után elfogadtad az alábbi feltételeket:
Csak rendelésre dolgozok ami akkor történik, amint a pénz a számlámon van. Az UTALÁSTÓL számított 10-25 munkanapon belül postázom a terméket. Ezt kérlek a licitálásnál mindenképpen vedd figyelembe.
A termék leütése után 10 napon belül kérlek egyenlítsd a számlát. Ellenkező esetben minden további értesítés nélkül negatívra értékellek.  
Ha bármi probléma merül fel, hogy mégsem tudsz 10 napon belül fizetni, de mindenképpen igényt tartasz a termékre, kérlek emailben tájékoztass róla.
A leütés után a vatera MINDEN ESETBEN megküldi az értesítő emailt (a regisztrált emailcímre), abban megtalálod az adatokat.  
Ha bármi kérdésed van a vásárlás után, emailben megteheted. (munkám miatt nem tudok telefonálni napközben). De minden levélre 1 napon belül válaszolok. Sikeres vásárolgatást! Nézd meg a többi termékemet is.


Jelenlegi ára: 2 300 Ft

Az aukció vége: 2012-01-16 23:17
. szexi pink-leopárd szett új - Jelenlegi ára: 2 300 Ft

Fontos